Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Euvreau.com
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Jucarie Robosapien RS Media
1000 lei
Brand
Robosapien RS Media
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Descrierea:

RS Media este o versiune evoluata a celebrului Robosapien V2. Ecranul LCD color de pe pieptul sau, difuzoarele si camera digitala incorporata ii ofera robotului o multime de capabilitati multimedia

Fisierele multimedia (poze, filme si sunete inregistrate) pot fi transferate in calculator prin intermediul cablului USB sau a unui card de memorie SD (nu este inclus).Editorul de personalitate (inclus) se instaleaza pe calculator si permite crearea si configurarea unor multitudini de personalitati (pe langa cele 4 pre-configurate).Modul "puppet" iti da posibilitatea sa inregistrezi diverse actiuni fara sa folosesti telecomanda.

SENZORI - 3 detectoare cu IR pentru detectarea obiectelor, a obstacolelor si a miscarii- Camera VGA montata in frunte pentru foto, video si urmarirea persoanelor- 3 senzori sonori pentru localizarea sunetului si inregistrari audio- 2 senzori tactili pe dosul fiecarei maini- 2 senzori tactili pe fiecare picior (pe laba piciorului unul in fata si celalalt in spate)

SOFTWARE RS Media este primul robot compatibil cu mai multe sisteme de operare. Exista 4 aplicatii:Editorul BodyCon, Editor de Personalitate, Editor Macro si Organizatorul Media.Editorul BodyCon: permite utilizatorului sa introduca si sa previzualizeze miscarile lui RS Media. Utilizatorul poate crea atit secvente de miscari, cat si efecte de voce si sunet, care pot fi salvate intr-un fisier pentru folosire ulterioara. Acest fisier poate fi inclus intr-o noua personalitate sau intr-un Macro creat de utilizator.Editorul de personalitate: RS Media vine cu 4 personalitati diferite (vezi informatiile de mai jos).

Exista posibilitatea de a crea propria ta personalitate.Editorul Macro: Editorul Macro este o componenta a editorului de personalitate, dar garanteaza propria sa descriere. Utilizatorul poate crea propriul sau macro, care este o secventa de comenzi pe care RS Media le poate executa.Macro-urile pot include si rutine conditionale care se bazeaza pe raspunsul mediului sau utilizatorului.Organizatorul Media: Pune la dispozitia utilizatorului o interfata GUI pentru lucrul cu fisierele audio, de imagine, video, jocuri si personalitati ale RS Media. Fisierele pot fi incarcate, descarcate, sterse si mutate. Robotul va trebui sa fie conectat la calculatorul care ruleaza softul Media Organizer printr-un cablu USB.
PERSONALITATI O personalitate este o colectie de raspunsuri audio ale lui RS Media. RS Media vine cu 4 personalitati pe care utilizatorul le poate selecta din telecomanda:- RS Media (personalitate implicita)- Service Bot - un valet englez- Space Bot - un capitan de naveta spatiala- Billy-Joe Sapien - un cowboy
Utilizatorii pot modifica personalitatile existente sau pot crea propriile personalitati pornind de la zero. Singura limita este imaginatia utilizatorului.
CARACTERISTICI MULTIMEDIA RS Media este capabil sa inregistreze si sa redea fisiere de tip MP3, MPEG4, JPEG si aplicatii Java. El vine cu 3 jocuri Java incorporate, ce se pot juca din telecomanda si pot fi urmarite pe ecranul LCD. Robotul poate fi folosit ca player audio prin intermediul portului de intrare semnal audio stereo. Memoria inclusa poate fi suplimentata prin inserarea cardului de memorie SD (pana la 1GB) in slotul de memorie SD.
PROGRAMAREA Ca si alti roboti WowWee, RS Media poate fi programat sa execute secvente de miscari sau clipuri audio, ca programe de sine statatoare sau ca o reactie la stimuli sonori, vizuali sau tactili. RS Media are si un mod de programare aditional, numit mod marioneta, in care utilizatorul poate misca si indoi manual partile corpului robotului pentru a crea un program.

Cel mai sofisticat mod de a programa RS Media este prin folosirea aplicatiilor de calculator.
Pentru mai multe informatii si filme vizitati Site-ul OficialRS Media http://www.wowwee.com/en/support/rs-mediaDimensiuni:inaltime 64 cm
Din Gura in Gura